Розата на Цвети - "Цветелина Романтика" пое пътя си към стотици места в цяла България | Сдружение "Справедливост"

Розата на Цвети – „Цветелина Романтика“ пое пътя си към стотици места в цяла България

Розата на Цвети – „Цветелина Романтика“ пое пътя си към стотици места в цяла България

Розата на Цвети – „Цветелина Романтика“ вече е в България. Стотици коренчета поеха към своите нови собственици на територията на цялата страна. Днес розата ще пристигне при тях. Стотици адреси, стотици хора, които ще засадят и отгледат с любов и нежност растенията, а през месец май- точно когато се навършва една година от ужастната гибел на децата ни ще видят прекрасните й цветове. На фона на мъката и опустошението в душите ни ще се роди уникално малиново-червено сияние в толкова  градини. Красотата на розата ще напомня за любовта на Цвети и Влади, за безсмислената смърт на децата, загинали на пети май 2014 г. край град Луковит – Владислав Горанов, Николай Менков и Цветелина Таслакова, ще прогонва забравата и безразличието.

Желанието ни е хората да разберат, че загиналите и осакатени деца по улиците не са безименни, анонимни, че зад тяхната гибел и страдания стоят не само милиони сълзи и окървавени от мъка сърца, но и огромна сила и енергия, с която може да се твори красота. Само така ще  се случи промяна към по- добро. Това е начина справедливостта да докуцука и докосне душите на всички, които я чакат.

Към младите ни приятели- приятелите на нашите деца, които са обезверени и покрусени от станалото и ставащото: Мили деца, отгледайте розата на Цвети, погрижете се за нея, а през пролетта се зарадвайте на прекрасните й цветове. Нека всеки поглед към розата ви напомня не само за изгубените ви любими хора, но и за това, че любовта е вечна, че за вас не всичко е изгубено, че вече всичко е във ваши ръце.

За нас ще бъде огромна радост онези стотици хора, които днес ще получат  розите, през следващата година да ни изпратят снимки на своите „Цветелини“ – живи и прекрасни, каквито бяха и децата ни.

 

Коментари

© Сдружение "Справедливост" | WEB:Ивайло Тодоров Up