Реанимационни легла и монитори | Сдружение "Справедливост"

Реанимационни легла и монитори

Реанимационни легла и монитори

След гибелта на Влади и Ники, след поредният ден, в който Цвети се бореше за живота си, осъзнахче, че нашето хубаво дете Цвети е в много тежко състояние. Сърцата ни са се свили в очакване и до момонта.  Молим се и се надяваме нашето момиче да оцелее.Екипът от лекари, които се грижат за нея е блестящ. Хората наистина правят каквото могат. Отделението, в което се намира, в което стана чудо и Цвети оцеля, обслужва повече от 1 400 000 души на територията на Северна България. Еамежеминутно спасяват човешки животи. Отделението се нуждае от реанимационни легла, за да може болните без опасност за живота им да се преместват до скенери и ренгени, намиращи се на други етажи и крила в болницата и монитори, за да се следи състоянието им- тези, с които разполагат са стари и неефективни.

Виждахме призиви за откриване на дарителска сметка за подпомагане на нашите семейства. Не, ние не желаем пари за нас. Ние сме почернени семейства и намираме смисъл да живеем в това да се помага на другите, на живите. Искаме да помогнем за спасяването на повече човешки животи. Както се спомена, регионът на нашата реанимация обхваща милион и половина население и практически връща към живот пациенти от Плевен, Ловеч, Троян, Габрово, Враца, Монтана, Велико Търново. От  професор Радев разбрахме, че те единствени които имат възможност да реанимират липса на активно дишане при такива травми. Приятели. В отделението имат 12 легла, китайски, и понеже друг им е строил асансиорите а трети купил креватите – едното не влиза в другото! Вие представята ли си, вашите близки заковани от такава недомислица на 5 етаж? Знаете ли как ще се чувствате, недай боже ? Като нас, безсилни, онемели и глупаво гледащи в точка в нищото …. Ние започнахме да купуваме за там нужното. Всичко ще остане за болницата, някои неща които ще поръчаме ще пристигнат технологично /като леглата например/ най рано 8 седмици след авансовото плащане – т.е. не знаем дали ще помогнат на нашата Цвети , но ще увеличат шансовете на неспирния поток пострадали . Ние сме там постоянно през няколко часа и виждаме пулсацията на приема там. Хораааа, СТРАШНО Е!

Призоваваме нашите приятели,  близки, хора разбиращи и съпричастни, добрите хора – ПОМОГНЕТЕ!

Открихме  сметка за набиране на средства за закупуване на реанимационни легла и монитори. След закупуването им ще бъдат дарени на отделението в болницата в нашия град. Няма да се предоставят парични средства. Със събраните ще се закупят РЕАНИМАЦИОННИ ЛЕГЛА И МОНИТОРИ. Лично поехме ангажимента средствата да се изразходват именно за това. Всеки документ ще бъде публикуван в сайта. Всеки човек дарил пари- ще бъде оповестяван, за да служи за пример. В случай, че се желае анонимност- ще я има. В случай, че има целеви предложения- готови сме.

Приятели, ПОМОГНЕТЕ! Нека помогнем да оцелеят повече деца и тогава СПРАВЕДЛИВОСТ ЩЕ ИМА!

1

© Сдружение "Справедливост" | WEB:Ивайло Тодоров Up