Пресконференция на сдружение Справедливост- 05.05.2016 | Сдружение "Справедливост"

Пресконференция на сдружение Справедливост- 05.05.2016

Дарителска кампания „Да запазим вярата си!“сдружение „СПРАВЕДЛИВОСТ“ и църковно настоятелство на храм „СВЕТА ТРОИЦА“ – Плевен

ТЕМА: Начало на дарителска кампания „Да запазим вярата си!“, в памет на Владислав Горанов, Цветелина Таслакова и Николай Менков, загинали в автомобилна катастрофа на 5 май 2014 г., и на всички загинали деца от Плевен при катастрофи.
Организатори: Сдружение „Справедливост“, настоятелство на храм „Св.Троица“. Целта е да бъдат събрани средства за ремонт и реконструкция на храма.

УЧАСТНИЦИ: отец Венци Христов – председател на настоятелството, членовете доц.д-р Пенчо Тончев и Анелия Минева, адвокат Галя Горанова – майка на загиналия Влади, член на УС на Сдружение „“Справедливост“.