Новини | Сдружение "Справедливост"

Category: Новини

Благодарим на тези хора от сърце!

На 19.12.2016г. се проведе благотворителен коктейл и търг на произведения на изкуството. Валери П.Петров, Александър Сахатчиев, Илиана Димитрова, Дияна Тончева, Венцислав Василев и Огнян Кузманов дариха свои творби- картини и пластики, които участваха в търга. Благодарим на тези хора от сърце! За вярата, за съпричастността, за благородния дух, за подкрепата и доверието! Равносметката е следната:

Коледен благотворителен бал в подкрепа на храм храм „Света Троица”

Коледен благотворителен бал в подкрепа на храм храм „Света Троица”.Православните храмове са символ на вярата, стълб на българщината, а тези, изградени в нашият град – частица от всеки от нас.

Започваме

На пети май тази година Сдружение „Справедливост“ съвместно с Църковното настоятелство при храм „Света Троица“ в гр. Плевен стартира нова кауза „Да запазим вярата си“. Това начинание е в памет на Владислав Горанов, Цветелина Таслакова и Николай Менков, които трагично загинаха в автомобилна катастрофа на пети май 2014 г. До момента в специално откритата дарителска

Кой всъщност е Хуриет Сюлейманов

Влади, Цвети, Ники

Кой всъщност е Хуриет Сюлейманов? От онзи ден, когато се огласи новината, че убиецът на децата ни  е заловен преживяваме  странни емоции.

Покана

На 19.06.2016 г. петдесет дни след Великден Храм „Света Троица” в град Плевен ще отбележи своя Храмов празник. На Петдесетия ден от Господното възкресение Дух Свети слязъл над апостолите във вид на огнени езици и ги обдарил с благодатните дарове. Празникът се нарича Петдесетница, защото това събитие е станало в деня на старозаветния празник Петдесетница,

Дарители в кампанията: „Да запазим вярата си!“

Дарители в кампанията: "Да запазим вярата си!"

Дарители в кампанията „Да запазим вярата си!“, превели по банковата ни сметка суми във връзка с новата ни кауза „Да запазим вярата си!“

Пресконференция на сдружение Справедливост- 05.05.2016

Сдружение „Справедливост“ стартира нова кампания „Да запазим вярата си!“.

„Скръбта е граница за преминаване в любовта. Когато дойде до най-голямата скръб, човек е до границата на онази любов, към която душата се стреми“

Да запазим вярата си!

Храм "Света Троица"

В дните на бурки, създаване „неДОСТоверни” партии с етнически привкус, липса на справедливост, бруталност, невежество и страх ние се нуждаем от възраждане на християнските ценности.

Часът на Милен Цветков Епизод 99