Каузи | Сдружение "Справедливост"

Category: Каузи

Да запазим вярата си!

Храм "Света Троица"

В дните на бурки, създаване „неДОСТоверни” партии с етнически привкус, липса на справедливост, бруталност, невежество и страх ние се нуждаем от възраждане на християнските ценности.

Да помогнем на Владимир

Здравейте приятели, Преди близо три години Владимир Галинов Петров беше здраво, жизнено и буйно дете. В следствие на претърпяно ПТП през месец април 2012 година Владимир получава тежки травми, мозъчна контузия,

Нашата нова кауза – Да помогнем на Владимир Петров

Владимир Петров

През 2014 г. създадохме Сдружение „Справедливост”. Основната ни цел е да помагаме на хора, пострадали от пътнотранспортни произшествия /ПТП/. Решени сме да се борим  и за предотвратяване на войната по пътищата.Започваме нова кауза и вярваме, че ще ни подкрепите.

Промени в НК – транспортни престъпления

Законодателните промени, които искаме най-общо казано. За да не се създава ненужна дискусия относно това дали седнали зад волана неправоспособни индивиди или пили индивиди, причинявайки ПТП са действали умишлено или непредпазливо.

Реанимационни легла и монитори

5

След гибелта на Влади и Ники, след поредният ден, в който Цвети се бореше за живота си, осъзнахче, че нашето хубаво дете Цвети е в много тежко състояние. Сърцата ни са се свили в очакване и до момонта.  Молим се и се надяваме нашето момиче да оцелее.

© Сдружение "Справедливост" | WEB:Ивайло Тодоров Up