Иван Иванов Гюмишев | Сдружение "Справедливост"

Иван Иванов Гюмишев

Иван Иванов Гюмишев

Иван Иванов Гюмишев
Рожденна дата:20.10.1996г.
Роден град: Плевен
Местожителство:Плевен
2004г.-2007г. НУ „Единство“ гр.Плевен
2007г.-2010г. СОУ „Иван Вазов“ гр.Плевен
2010г.-до момента ПГ по туризам „Алеко Константинов“ гр.Плевен

© Сдружение "Справедливост" | WEB:Ивайло Тодоров Up