Дарения | Сдружение "Справедливост"

Category: Дарения

Благодарим на тези хора от сърце!

На 19.12.2016г. се проведе благотворителен коктейл и търг на произведения на изкуството. Валери П.Петров, Александър Сахатчиев, Илиана Димитрова, Дияна Тончева, Венцислав Василев и Огнян Кузманов дариха свои творби- картини и пластики, които участваха в търга. Благодарим на тези хора от сърце! За вярата, за съпричастността, за благородния дух, за подкрепата и доверието! Равносметката е следната:

Дарители в кампанията: „Да запазим вярата си!“

Дарители в кампанията: "Да запазим вярата си!"

Дарители в кампанията „Да запазим вярата си!“, превели по банковата ни сметка суми във връзка с новата ни кауза „Да запазим вярата си!“

Отчет

Сдружение „Справедливост“ отчита резултатите от каузата – „Да помогнем на Владимир Петров“ На 11.02.2015 г. Сдружение „Справедливост”, стартира своята кауза „Да помогнем на Владимир Петров”.

Край на онлайн търга на Сдружение „Справедливост“ и събрани парични средства

Книги

Край на онлайн търга на Сдружение „Справедливост“ и събрани парични средства Здравейте, приятели! Днес 15.05.2015г. обявяваме официален край на онлайн търга, в помощ на Владимир Петров, на официалната фейсбук страница на Сдружение „Справедливост“.

Събрани парични средства до момента, във връзка с каузата „Чети и помагай“!

Отчет

Здравейте, приятели! Във връзка със стартиралия онлайн търг на страницата на сдружение „Справедливост“, в помощ на Владимир Петров искаме да ви уведомим, че до момента-21.04.2015г., събраните парични средства от продажбата на книги са в размер на: 751 лв.

Дарители превели по банковата ни сметнка парични следства за новата дарителска капампания

Отчет

ДАРИТЕЛИ, ПРЕВЕЛИ ПО БАНКОВАТА НИ СМЕТКА ПАРИЧНИ СРЕДСТВА ПРЕЗ ПЕРИОДА 12.02.2015 г. ПО ХРОНОЛОГИЯ НА ПРЕВОДИТЕ:

Разположение на кутиите

Кутиите са прозрачни, отпред със залепен банер на четирите деца- снимката от заглавната страница във Фейсбук с поставен номер в горния десен ъгъл. Има и банери с пояснение на български и английски език.

Дарения за реанимационни легла и монитори

Платежно

Банковата сметка за набиране на средства IBAN BG16 UNCR7000 1521 681656 BIC UNCRBGSF ТИТУЛЯР : ГАЛЯ ИГНАТОВА ГОРАНОВА