Да помогнем на Владимир | Сдружение "Справедливост"

Да помогнем на Владимир

Да помогнем на Владимир

Здравейте приятели,

Преди близо три години Владимир Галинов Петров беше здраво, жизнено и буйно дете. В следствие на претърпяно ПТП през месец април 2012 година Владимир получава тежки травми, мозъчна контузия, продължително лечение в коматозно състояние в САРИЛ, опериран е няколко пъти. Понастоящем Влади е с тежки двигателни нарушения, сто процента инвалидност, тежка спастична квадрипареза, довела до невъзможност да се придвижва и обслужва сам. В момента възстановява частично говора, обема на движения в големите стави с помощта на придружител.

Необходима е много продължителна рехабилитация. Цитирам препоръките на лекарите от средата на декември 2014 г: ДА СЕ ПРОДЪЛЖИ И РАЗШИРИ С ВСИЧКИ ВЪЗМОЖНИ СРЕДСТВА ПРОГРАМАТА ЗА ФИЗИОТЕРАПИЯ И РЕХАБИЛИТАЦИЯ С ОГЛЕД ПРЕОДОЛЯВАНЕ СПАСТИЦИТЕТА В КРАЙНИЦИТЕ, ЗАСИЛВАНЕ ТОНУСА НА МУСКУЛАТЕРАТА И СТАБИЛИЗИРАНЕ ВЕРТИКАЛИЗАЦИЯТА И ХОДЕНЕ С ПОМОЩНИ СРЕДСТВА И ПОДКРЕПА…
Приятели, родителите на момчето нямат възможности да продължат адекватно лечението, а времето ще намалява шансовете за възстановяването на това дете.
Знам, че отвсякъде сме засипани с вопли!
Знам, че държавата е абдикирала от такива случаи !
Призовавам ви да се организираме и да помогнем на Владимир, защото той е на 24 години, животът му е напред, защото искам повече млади хора да видят снимките му преди и след катастрофата. И когато утре решат да пренебрегнат правилата за движение и натиснат газта, може би вашите 20 лева по сметката и спомена за Владимир в инвалидната количка ще мотивират вашите деца, скъпи приятели да постъпят разумно. И да бъдат живи и здрави!
Документите по медицинския случай са при нас в офиса на Сдружението Справедливост.
Това е поредната наша кауза, с която чрез вашата помощ ще опитаме да поправим едно зло, доколкото това е по силите на медицината.
Нашите деца нямаха шанс, нека има шанс за Владимир!
Открихме банкова сметка в лева на Сдружение Справедливост, с които ще процедираме както ви е известно от предишните каузи- събираме парите, разплащаме лечението и се отчитаме пред вас публично.
Каузата е в наши и ваши ръце, да помогнем !

© Сдружение "Справедливост" | WEB:Ивайло Тодоров Up