"Чети и помагай" - Правила и условия на търга | Сдружение "Справедливост"

„Чети и помагай“ – Правила и условия на търга

„Чети и помагай“ – Правила и условия на търга

Здравейте приятели!

Във връзка със каузата ни „Чети и помагай“, искаме да ви уведомим, че вече са събрани около 300 книги на територията на град София, Стара Загора и Плевен.

Търга ще стартира на 16.03.2015г.  в страницата на сдружение „Справедливост“, като правилата и условията публикуваме тук, за да се запознаете с тях.
Очакваме да се включите!

 

ЧЕТЕТЕ И ПОМАГАЙТЕ!

Правила на търга:

 1. Всеки има право да предостави книга/и за инициативата, като ги занесе на място в определените за това пунктове или чрез предварителна уговорка с лицето за контакти в съответния град:

– Гр. Плевен – ул. „Сан Стефано” №12, ет.2, офис 6
Лице за контакт: Ивелина Георгиева
тел: 0886 349 459

Facebook:  https://www.facebook.com/ivelina.georgieva.9484

 

– Гр. Стара Загора – ул. Ген. Столетов 44 – офисът на туристическа агенция „Еко холидейз”
Лице за контакт: Силвия Байрактарска
Тел: 0878 40 41 04/ 0882 21 60 61
Facebook: Silviq Milcheva Bayraktarska
e-mail: Silviya_Milcheva@yahoo.com

 

– Гр. София
Лице за контакт: Нина Семерджиева
Тел: 0883 49 57 34
Facebook: Nina Semerdzhieva
линк: https://www.facebook.com/nina.semerdjieva.7

 

2. Началото на търга е в момента на публикуването на съответната книга, като задължително се прилага снимка, града, в който се намира книгата, както и първоначалната цена.
3. Цените се определя по следния начин: максимум 50% спрямо продажните в книжарници и търговски платформи, според състоянието на книгата. Наддаването става с предлагане на цена, по-голяма от предходната, като стъпката за наддаване е не по-малко от 1,00 лв.
4. Краят на търга е не по-рано от 3 дни след публикуването на книгата.
6. Обявяването на край на търга е минимум 12 часа преди точният час за край на търга и не по-рано от 24 часа от стартирането му.
7. Предаването става на място в упоменатите обекти. Тъй като търгът е благотворителен, всеки сам ще си поеме разходите за куриер, ако купувачът не е от Стара Загора, София или Плевен.
8. Ако никой не потърси спечелената от него книга в срок от 14 дни след края на търга, тя ще бъде пусната отново на търг на първоначална цена.
10. Призоваваме да не се качват рекламни страници, както и ненужно спамене на постове. Администраторите си запазват правото да трият такива без предупреждение.
11.Спечелилите книги от търга които не са от Стара Загора или не могат да вземат книгите/книгата си лично нека оставят данни за Еконт и книгите/книгата им ще бъде изпратена до удобен за тях офис или адрес с наложен платеж.
12. Дарителска сметка, по която ще бъдат преведени спечелените от търга парични средства:

БАНКОВА СМЕТКА В ЛЕВА:
IBAN: BG92UNCR70001522200499
BIC: UNCRBGSF
Титуляр на дарителската сметка: Сдружение „Справедливост”

© Сдружение "Справедливост" | WEB:Ивайло Тодоров Up